Arkistot

Kategoriat

Tietoa meistä

Tervetuloa meidän mehiläistarhamme verkkosivuille! Mesimökin mehiläistarhoilla puuhastelee kaksi aikuista ja yksi lapsi mehiläisten elämää ihmetellen ja niistä uutta joka päivä oppien.

Toimintamme on hyvin pienimuotoista ja tarhaajina olemme varsin nuoria. Tarhoja on vain sen verran, että monikossa voi puhua. Keväällä 2020 tarhoja on siis tasan kaksi. Haaveissa on kasvattaa tarhojen määrä kolmeen, mutta on hyvin todennäköistä, että siinä määrässä pysymme.

Meitä kiehtoo mehiläisissä lähes kaikki. Ainoastaan piikit eivät niin miellytä – tosin mehiläisen myrkky sinällään on varsin kiehtova. Mehiläiset ovat kiehtovia hyönteisiä ja niiden yhdyskunnat ovat varsin hyvin organisoituneita. Myös mehiläispesän erilaiset ihmisiä hyödyttävät tuotteet ovat kiehtovia. Hunajan ja sen hyvät ominaisuudet moni tunteekin, mutta entä propolis, emomaito, perga ja siitepöly? Voit lukea niistä tarkemmin blogin puolelta.

Meidän päätuotteemme on hunaja, jota myymme suoraan kuluttajille. Haaveissa on tulevaisuudessa laajentaa tuotantoa muihin mehiläispesän tuotteisiin sekä tuotteita hyödyntävään kosmetiikkaan.

Pöriseviä terveisiä ja pysytään kuulolla!

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Tietoa meistä

Mesimökin mehiläistarhat

Moikka! Tervetuloa Mesimökin Mehiläistarhojen kotisivuille. Me tarhaamme mehiläisiä Lempäälän ympäristössä Pirkanmaalla. Toiminta on hyvin vaatimatonta harrastetoimintaa. Tästä löydät lisää tarinaa meistä.

Outi ja Tero

Seuraa meitä somessa

Kategoriat

Suosituimmat linkit

Latest Posts

Instagram

×