Arkistot

Kategoriat

(Tuotekehitys)

Tervetuloa voiteiden tuotekehittelyn hiekkalaatikolle antamaan palautetta kokeilemistasi tuotteista. Arvostamme sitä todella. Sen avulla saamme toivonmukaan voiteita kehitettyä ja saatettua tuotteeksi asti. Niin näistä oivallisista käsintehdyistä luonnontuotteista on iloa monille muillekin!

Tämä sivu on tarkoitettu ainoastaan voiteiden testiryhmäläisille vaikka tämä ei salainen olekaan. 🙂

Taustatietoa: Teemme parhaillaan tuotekehitystä liittyen luonnonkosmetiikkaan. Kantavana ajatuksena ovat luonnolliset puhtaat aineet, kuten erilaiset öljyt yhdistettyinä mehiläispesän mahtaviin tuotteisiin, kuten mehiläisvahaan, propolikseen ja emomaitoon (royal jelly). Mm. emomaitoa on käytetty kautta historian nuoruuden eliksiirinä mahtavien, ihoa ravitsevien ravintoarvojensa ansiosta.

Tällä hetkellä prosessissamme on menossa tuotekehitysvaihe, jonka tuloksena toivottavasti saamme ensimmäiset tuotteet markkinoille vielä vuoden 2020 aikana.

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Tietoa meistä

Mesimökin mehiläistarhat

Moikka! Tervetuloa Mesimökin Mehiläistarhojen kotisivuille. Me tarhaamme mehiläisiä Lempäälän ympäristössä Pirkanmaalla. Toiminta on hyvin vaatimatonta harrastetoimintaa. Tästä löydät lisää tarinaa meistä.

Outi ja Tero

Seuraa meitä somessa

Kategoriat

Suosituimmat linkit

Latest Posts

Instagram

×