Mesimökin saunahunaja

5,00 

Mesimökin saunahunaja pehmentää ja hoitaa ihoa. Tuotetta käytetään saunassa levittämällä sitä iholle antamalla hunajan tehdä taikojaan saunan lämmössä. Hetken aikaa vaikutettuaan tuote huuhdellaan iholta lämpimällä vedellä. Tuotetta voidaan käyttää myös ilman saunaa suihkusaippuan tapaan. Saattaa lievittää mm. hyttystenpistosten aiheuttamaa kutinaa, joten tämä on loistava mökkituliainen kesän vierailuille. Tai omaan käyttöön.

Varastossa

Kuvaus

Mesimökin saunahunaja nyt syysalessa! Hemmottele ja ravitse ihoasi kuivaa ja kylmää talvea varten tällä ihanuudella! 

Mesimökin saunahunaja sisältää paljon sokereita, jotka kosteuttavat ihoa. Lisäksi hunajassa on runsaasti aktiiviaineita, jotka huolehtivat ihosta ja ylläpitävät sen hyvinvointia tehokkaasti.

Tuotetta käytetään saunassa levittämällä sitä iholle antamalla hunajan tehdä taikojaan saunan lämmössä. Hetken aikaa vaikutettuaan tuote huuhdellaan iholta lämpimällä vedellä. Tuotetta voidaan käyttää myös ilman saunaa suihkusaippuan tapaan.

Saattaa lievittää mm. hyttystenpistosten aiheuttamaa kutinaa, joten tämä on loistava mökkituliainen kesän vierailuille. Tai omaan käyttöön.

Mesimökin saunahunaja on 100% suomalaista hunajaa.

Valmistaja:
Mesimökin mehiläistarhat, Lempäälä

Toimitus:
Tuote postitetaan Mesimökin toimitusehtojen mukaisesti asiakkaan valitsemalla toimitustavalla. Toimitus pienenä pakettina tai kirjeenä (hinta 2,90 €).