Out of stock

Ekokelmu L, koko 31 x 31 cm

15,00 

Paketti sisältää yhden L-kokoisen ekokelmun (31 x 31 cm).

Ekokelmu on elintarvikelaatuisella mehiläisvahalla ja auringonkukkaöljyllä päällystetty puuvillakangas. Puuvillakangas on kierrätettyä second hand-kangasta.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Paketti sisältää yhden L-kokoisen ekokelmun (31 x 31 cm).

Ekokelmu on elintarvikelaatuisella mehiläisvahalla ja auringonkukkaöljyllä päällystetty puuvillakangas. Puuvillakangas on kierrätettyä second hand-kangasta. Tästä johtuen tuotteiden värit ja kuosit vaihtelevat ja saattavat poiketa tuotekuvissa esiintyvistä kuoseista.

Ekokelmua voidaan käyttää muovikelmujen tavoin ruoan väliaikaiseen säilyttämiseen. Voit kääriä siihen esimerkiksi eväsleipiä, kasviksia, leivonnaisia tai voit laittaa kelmun kulhon päälle suojaamaan ruokaa jääkaapissa. Kelmussa voi myös pakastaa.

Tuote täyttää elintarvikekontaktimateriaaleille säädetyt tiukat vaatimukset.

Käyttöohje: Ekokelmu lämpiää käsien lämmössä ja muovautuu tiiviisti suojattavan tuotteen ympärille.

Tuotetta ei ole tarkoitettu kala- tai raakalihatuotteiden säilytykseen. Sitä ei myöskään saa käyttää kuumien tuotteiden käärimiseen, sillä mehiläisvaha sulaa lämmössä.

Hoito-ohjeet: Ekokelmut pestään käsin haaleassa vedessä. Halutessaan voi käyttää hieman mietoa pesuainetta. Kuuma vesi sulattaa mehiläisvahaa ja liina menettää suojaominaisuutensa nopeammin. Liina kestää useita kuukausia päivittäisessäkin käytössä.

Valmistaja: Mesimökin mehiläistarhojen ekokelmut valmistetaan Suomessa. Tuotteen valmistuttaa suomalainen Mesila Isä & poika Ay, valmistuksesta vastaa Tmi Liisa-Helinä. Tuotteella on avainlippumerkki merkkinä suomalaisesta työstä.

Toimitus:
Tuote postitetaan samana tai seuraavana päivänä asiakkaan valitsemalla toimitustavalla (Posti, Matkahuolto, Schenker). Toimitus pienenä pakettina tai kirjeenä (hinta 2,90 €)

Lisätiedot

Mitat 31 × 16 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.